SILVAN – Gør det selv! – men ikke altid…

Vi har ved flere lejligheder været med til SILVAN By Night. Her handler det om at udlevere gode danske røde pølser til de mange ventende Silvankunder. Mellem 18 og 18.30 holder SILVAN lukket for at sætte priserne ned til de gode aftentilbud- Imens serverer festvognen pølser og sodavand til de ventende kunder. Det går stærkt! Vi udleverer mellem 300 og 400 pølser med brød på denne halve time – og alle pølserne er naturligvis dejlig varme.

“Jeg er imponeret over hastigheden når der udleveres pølser. Festvognen har ved flere lejligheder hjulpet os ved SILVAN By Night og jeg ved, at vi er i gode hænder her. Hos SILVAN gør vi det selv – men vi ved også hvornår vi har brug for professionel hjælp til opgaverne” Benny “Gulviver” Andersen

Bauhaus – Rejsegilde i Roskilde

Rejsegilde hos Bauhaus i Roskilde. Her serveres et “Håndværker sæt” til de 300 fremmødte håndværkere, arkitekter, byggeledere og andet administrativt personale.

Et anderledes julekort…

Her hos Fridthjof Film ved vi, at for at skille sig ud, skal man ikke gøre som alle de andre. Så i stedet for at sende den velkendte julekurv med vin til vores nære samarbejdspartnere, ville vi personligt ud og sige glædelig jul til alle – for vi samarbejder jo ikke kun med cheferne, men alle de ansatte. Indbegrebet af julehygge er jo glögg og æbleskiver, så det ville vi servere for alle og her kom Festvognen os til undsætning. Vi fik dekoreret en pølsevogn og installeret miniovne og glöggvarmer og julestemningen blev med stor succes spredt hos vores venner. Vi havde en rigtig god dag og kunne på ingen måde have klaret det uden Jørgens glade og professionelle hjælp.

Cecille, Fridthjof Film

TIVOLI Kongrescenter

Her møder vi gerne op med flere vogne for at bespise deres store selskaber.

Prins Henrik på besøg i Bogense

I forbindelse med regentparrets årlige tur rundt i Danmark besøgte Prins Henrik et plejehjem. i dagens anledning havde vi serveret gode pølser og hotdogs for alle beboerne. Prins gemalen blev naturligvis også budt på en pølse.

NORISOL

– Vi benytter pølsevogne fra Festvognen til vores informationsmøder for vores ansatte flere gange om året. Det er super nemt, vi sender bare en mail til Jørgen eller Jane, og så er vi sikre på, at de står klar med vognen og hele deres lækre pølsesortiment på aftalt tid og sted. Det er utrolig populært hos vores medarbejdere og en god måde at slutte et fyraftensmøde af på.

Annemarie Clausen, marketingkoordinator, Norisol A/S

Dette er kun et udpluk af vores kunder…

Vores pølsevogne kommer også ud til mange forskellige private arrangementer, men af plads hensyn er de ikke listet her. Vi glæder os til at komme til Jeres arrangement med en eller flere af vores pølsevogne og gøre det til en uforglemmelig oplevelse for jer.