Vores samarbejdspartnere

NPS FoodTeknik
Reparation af Maskiner. Køb og salg af nye og renoverede. Cafe , Storkøkken , Kantine og Fast Food Maskiner og tilbehør. Specialopgaver i rustfrit stål udføres. Vi kan tilbyde Leasing af både nye og renoveret maskiner.

Festivitas.net
Står du for at skulle fejre en stor begivenhed, men har ikke tid/lyst til at nørkle med bordkort, menukort, indbydelser, takkekort, bordplaner osv., så er der hjælp at hente på denne hjemmeside. Gå ind på www.festivitas.net og find inspiration til bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller anden festlig anledning.

BRIBON Total Service
Her starter festen – Vi har alt til den perfekte fest fra borde og stole, knive og gafler til jukebokse og telte.

www.dengodefest.dk
Hvis du ønsker at holde din fest i eksklusive helt hvide telte, med flotte gedine møbler, flot gulv og smukt kvalitets service, skal du vælge Den Gode Fest. Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og opstiller gerne teltene i god tid før festen, så der er fin tid til at dække bord m.m. Vi har rammerne til den gode fest!

Lykkerosen
Stort udvalg af Dukkehuse, Dukkehusmøbler og miniatureting alt i forholdet 1:12. Vi har også Danmarks største udvalg af DAM / Gjøl Trolde.

Diodelyskilder.dk – LED Belysning
Salg af LED pærer til erhverv og private. Vi har et stort udvalg af LED Belysning til hjemmet og firmaet. Vil du spare på strøm og miljø skal du skifte til diodepærer. Se også vores store udvalg af LED Lygter, der er ekstremt stærke. Skal der være fest har vi også LED Lyskæder. KIG IND.

Festvognens bannere
Vil du linke til Festvognen må du meget gerne benytte vores bannere